Köszönjük Vili!

A Horváth Tanoda Kft. búcsúzik távozó kollégájától

Köszönjük Vili!

Köszönjük Vili!

2001-ben kezdtük közös útunkat a Horváth Autósiskolánál. Az azóta eltelt közel húsz évben együtt fejlődtél vállalkozásunkkal és a Te munkádnak, kitartásodnak is köszönhetően a Horváth Tandoda Kft. Győr-Moson-Sopron megye egyik legmeghatározóbb autósiskolájává és felnőttképézési intézményévé nőtte ki magát. Emberileg és szakmailag mindannyian sokat változtunk és fejlődtünk.

A kezdő adminisztrátorból, szakoktató majd irodavezető lettél, a fiatalemberből példás férj, odaadó családapa vált. A néhány fős vállalkozásból egy, a megyét lefedő, sőt budapesti kirendeltséggel rendelkező vállalkozás vált. Az idő múlásával, a világ fejlődésével újabb és újabb kihívásokkal találkoztunk, melyet mindig sikeresen megoldottunk.

Egyik alapítónk elvesztése után szinte családtagként, idődet, energiádat nem sajnálva, oroszlánrészt vállaltál vállalkozásunk folytonosságának biztosításában, növekedésének előkészítésében.

Azonban természetes módon minden ember és szervezet életében megjelenik a változásra, váltásra való igény. Nálad ez egy folyamat eredményeként most jött el. A vírus általi kényszerszünet adott időt arra, hogy rendezd gondolataidat, új célokat tűzz ki, új kihívásokat keress. Ennek eredményeként arra jutottál, hogy életed egy újabb szakaszát már nem a Horváth Tanoda keretein belül képzeled el.

Döntésedet elfogadva és tiszteletben tartva, vezetőségünk és csapatunk valamennyi tagja nevében köszönöm, hogy velünk voltál, köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk, együtt növekedhettünk.

Büszkék vagyunk rá, hogy csapatunkat erősítetted.

Jövőbeli terveidhez, üzleti- és magánéletedhez sok sikert, erőt és kitartást kívánok!

Horváth-Szaradics Erzsébet
ügyvezető

Aktuális időpontok

Vizsga szervezés

Az Oktatási Hivatal 2010. december 06.-án kelt, KHF/8185-24/2010. ügyiratszámú határozata szerint, képzőszervünk a következő szakképesítések esetében jogosult vizsgák szervezésére

Szaktanfolyamok

A Horváth Tanoda több mint 20 éve szervez és indít szaktanfolyamokat Kapuváron, Sopronban, Győrben és már Budapesten is. Ismerje meg képzéseinket!