Rövid áttekintő:

 

2015.

Elkészült soproni részlegünk 2 új oktatóterme és kiszolgáló helyiségei. Klimatizált tantermeink korszerű segédeszközökkel, és kellemes harmóniával várják a tanulni vágyókat.

2014.

Új, korszerű járművek, munkagépek beszerzése, ezzel is javítva oktatásunk színvonalát. Néhány példa: Új "A" "B" és "C" kategóriás oktatójárművek. Továbbá csaknem teljes géppark a gépkezelői tanfolyamok színvonalas gyakorlatai oktatására.

2012-2013.

Hazai vagy EU-s forrásokból támogatott képzések lehetősége. Akár 100 %-os támogatással szakmaszerzési lehetőség: GKI fuvarozói, Méhész, Fakitermelő. Továbbá cégünk megnyitotta soproni irodáját

Megkezdtük Árufuvarozó- és Autóbusz vállalkozó (szakmai irányítói) képzéseinket.

2011.

Országos vizsgaszervezői jogosultságot szerzett az iskola. Ennek eredményeként, 16 féle szakképesítésben, szakmai vizsga szervezésére van engedélyünk. A névváltozatást szükségesnek láttuk: új nevünk Horváth Tanoda Oktató és Vizsgaközpont Kft., röviden Horváth Tanoda Kft.

2010.

Bővült szaktanfolyami kínálatunk! Megkezdtük vadász, vadtenyésztő valamint méhészek OKJ szintű képzését. Úmvp alapú támogatásokkal, egyes képzéseink költségei, 100 %-ban visszaigényelhetőek.

2009.

Országos szinten is egyedülálló minőségű oktató szimulátorunk segítségével megkezdtük az autóbuszos szaktanfolyamok alap- és továbbképzését. Amennyiben különböző út- és időjárási viszonyok között szeretné tesztelni magát, próbálja ki szimulátorunkat. Nagyon büszkék vagyunk elért eredményeinkre, de a jól "kiképzett" tanulóink visszajelzései és az illetékes hatóságok kimutatásai az igazi megmérettetés.

2008.

Bővült szaktanfolyami kínálatunk! Tűzvédelmi szaktanfolyamok az A és a B tűzveszélyességi osztályba, a propán-bután gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását végzők valamint a hegesztők és nyílt lánggal járó munkát végzők részére.

2007.

Iskolánk csatlakozott a Smink & Drive programhoz, melynek segítségével Hölgy tanulóinknak szeretnénk még inkább kedvezni! Újabb sikeres pályázatokkal elértük, hogy hallgatóink akár 100%-os állami támogatással szerezhessenek szakmát.

2006.

Sikeres pályázatunk eredményeképpen elértük, hogy könnyűgépkezelői tanfolyamunk 80%-ban államilag finanszírozott!

2005.

Kapuvár és Győr után megnyitottuk harmadik iskolánkat a festői szépségű Észak Balatoni Révfülöpön.

2004.

Az egyéni vállalkozás jogutódlással egyéni céggé alakult, így a teljes nevünk Horváth Járművezető-képző Iskola Kft.

2003.

A Kapuvári központ után Győrben is létrejött a Horváth Autósiskola. Ez év júliusában elértük, akkreditált felnőttképzési intézménnyé nyilvánították az iskolát.

2002.

Minőségi és eredményes képzésünkkel elérkezettnek láttuk az időt, hogy terjeszkedjünk.

2001.

Áprilisában a Közlekedési Felügyelet megbízta az iskolát szakoktatók és iskolavezetők éves továbbképzésével is.

2000.

Novemberben ISO 9002 tanúsítványt szereztünk, amit évente felügyeleti auditokkal hosszabbítunk.

1999.

Megkaptuk a járművezető-képző szakoktatók képzését, ami a szakterületünk csúcsát jelentette.

1998.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Munkaügyi Központtól megkaptuk első tanúsítványunkat. Az év folyamán autóbusz "D" képzési engedélyt szereztünk.

1997.

Nemzetközi árufuvarozókat, autóbuszvezetőket valamint árufuvarozó vállalkozókat is képezhetünk. Még ebben az évben könnyű és nehézgépkezelő, motorfűrész-kezelő és fakitermelő szakképesítést is szereztünk.

1996.

Az iskola egyéni vállalkozás formájában folytatja tevékenységét. Képzési körünk tehergépkocsi "C", nehézpótkocsi "C+E", mezőgazdasági vontató "Mgv" ("T") kategóriákkal bővült.

1995.

Társas vállalkozás formájában megkezdte működését a Horváth Autósiskola segédmotorkerékpár "M", motorkerékpár " A", és személygépkocsi "B" képzéssel! Az iskola vezetője Horváth Jánosné.

 

Véleménye illetve javaslata fontos számunkra. Ezért kérjük, írja meg nekünk!

Köszönjük a megtisztelő bizalmát, hogy ellátogatott weboldalunkra.

A Horváth Tanoda Kft. csapata

 


Kép feltöltéséhez kattintson ide!