ADR nem tartányos szakosító tanfolyam

Induló tanfolyamok:

A tanfolyamok kódjai: NT1, NT7 Az ADR nem-tartányos szakosító tanfolyam elvégzése akkor szükséges, ha Ön veszélyes árut szállító, vagy fuvarozó járművet akar vezetni, és a korábban szerzett ADR nem-tartányos bizonyítványa érvényességét ki akarja terjeszteni az NT 1 és/vagy NT 7 osztályra.
ADR nem tartányos szakosító tanfolyam

ADR nem-tartányos szakosító tanfolyam

A tanfolyamok kódjai: NT1, NT7

Az ADR nem-tartányos szakosító tanfolyam elvégzése akkor szükséges, ha Ön veszélyes árut szállító, vagy fuvarozó járművet akar vezetni, és a korábban szerzett ADR nem-tartányos bizonyítványa érvényességét ki akarja terjeszteni az NT 1 és/vagy NT 7 osztályra.

A tanfolyam elvégzésének feltétele:
- bizonyítvány megléte és érvényessége. Ha az ADR bizonyítvány lejárt, azt kiterjeszteni már nem lehet

A tanfolyam vizsgamoduljai:

Tantárgyak                  Írásbeli            Szóbeli vizsga

Speciális ismeretek     Teszt               Van

A sikeres vizsga után Ön a kiválasztott áruosztályokkal együtt az összes veszélyes áruféleséget szállíthatja, kivéve a tartányban szállítható árukat.
Az NT1 és NT7 tanfolyamokat megfelelő számú érdeklődő esetén indítjuk.

A tanfolyamon a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható!

Tantárgyi felmentések: nem adhatók.

A 38/2009 (VIII.7.) KHEM rendelettel kihirdetett ADR Egyezmény B melléklet 8.2 fejezet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Vizsga szervezés

Az Oktatási Hivatal 2010. december 06.-án kelt, KHF/8185-24/2010. ügyiratszámú határozata szerint, képzőszervünk a következő szakképesítések esetében jogosult vizsgák szervezésére

Szaktanfolyamok

A Horváth Tanoda több mint 20 éve szervez és indít szaktanfolyamokat Kapuváron, Sopronban, Győrben és már Budapesten is. Ismerje meg képzéseinket!