ADR kiterjesztés más tartányos árucsoportra

Induló tanfolyamok:

A tanfolyamok kódjai: T2, T3, T5.1-9. Az ADR kiterjesztő tanfolyam elvégzése akkor szükséges, ha Ön korábban már elvégzett egy tartányos szakosító tanfolyamot valamelyik árucsoportra és most utólag bármelyik hiányzó másik tartányos árucsoportra akar kiterjesztő vizsgát tenni.
ADR kiterjesztés más tartányos árucsoportra

ADR kiterjesztés más tartányos árucsoportra

A tanfolyamok kódjai: T2, T3, T5.1-9.

Az ADR kiterjesztő tanfolyam elvégzése akkor szükséges, ha Ön korábban már elvégzett egy tartányos szakosító tanfolyamot valamelyik árucsoportra és most utólag bármelyik hiányzó másik tartányos árucsoportra akar kiterjesztő vizsgát tenni.
A képzést az ADR tartányos alap tanfolyamokhoz párosítva végezzük

A tanfolyam elvégzésének feltétele:
- a bármelyik tartányos áruosztályra meglévő és érvényes ADR tartányos bizonyítvány megléte. Ha az ADR bizonyítvány lejárt, azt kiterjeszteni már nem lehet.

A tanfolyam vizsgamoduljai:

Tantárgyak                                         Írásbeli                        Szóbeli vizsga

Speciális ismeretek T2, T3, T5.1-9     Teszt                           Van

A tanfolyamon a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható!

Tantárgyi felmentések: nem adhatók.

A 38/2009 (VIII.7.) KHEM rendelettel kihirdetett ADR Egyezmény B melléklet 8.2 fejezet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Vizsga szervezés

Az Oktatási Hivatal 2010. december 06.-án kelt, KHF/8185-24/2010. ügyiratszámú határozata szerint, képzőszervünk a következő szakképesítések esetében jogosult vizsgák szervezésére

Szaktanfolyamok

A Horváth Tanoda több mint 20 éve szervez és indít szaktanfolyamokat Kapuváron, Sopronban, Győrben és már Budapesten is. Ismerje meg képzéseinket!